Kawan-kawan =D

Saturday, 6 February 2016

Unplanned Dating

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..

Yes, aku memang suka benda2 dirancang separuh siap ni. Aci redah je.






Siti Zakiah ni pon boleh pulak bagitau last minit.

But ok jugak la, sebab dapat merasa macam mana suasana orang balik kampung beraya.
Suasana dalam STAR LRT yang sendat macam Kelana Jaya Line waktu pukul 1700 keatas.
Suasana TBS yang bila tengok dari atas, nampak macam semut tengah hurung gula.

Sebelum ni, raya puasa tak merasa sangat balik raya sebab cuti selalu start sebelum puasa.

Alhamdulillah dapat la jumpa sekejap,melepas rindu.
Tidur sekatil, borak2 sampai tertidur.
Sarapan nasik goreng mamak.

Terima kasihla kak Zakiah, belanja aku sarapan berat2 dan teh tarik mamak.




No comments:

Post a Comment