Kawan-kawan =D

Wednesday, 11 February 2015

Lampu Bilik Rosak

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..

Last time aku balik Kedah, lampu bilik aku rosak..

Waktu maghrib time tu..
Aku masuk bilik, bukak lampu..
Dia kelip2 ja tapi tak menyala..
Aku cakap "haila lampu, dok buat perangai pulak malam2 ni"
Then aku pi dapur, amek torchlight dan masuk bilik again..
Lampu tu still tak menyala..
Waktu tengah cari baju dalam almari sambil suluh guna torchlight, aku cakap lagi "lampu oii, buat baik sikit dgn aku buleh dak?"

Dan tupp, dia menyala..
Aku amik baju, keluar bilik sambil cakap "terima kasih" =D

Then aku cita kat adik aku..
Dia cakap "ang tengah buat lawak ka?"
Aku jawab "aku saja ja cita, so lepas ni mesti ang dah takut nak masuk bilik aku"