Kawan-kawan =D

Sunday, 11 May 2014

GIVEAWAY MEI 2014 By IanFaizal.com And Dramaterbaik.com

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ

JOIN NOW
CLICK PADA BANNER UNTUK JOIN
11/5/2014-31/5/2014

Thursday, 8 May 2014

The Liebster Award

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum...

Ok, aku tatau any single thing pon pasal liebster-thing-award-neh

Yang aku tau, ati aku tergerak nak bukak blog Pha Is...
Dan aku ternampak entry ni
Dan aku rasa diri aku lapang enough untuk jawab segala soalan tu...
Dan penamatnya...
Aku tengah tulis entry ni....

Dan soalannya...................................................................................................



1. komen berkenaan blog Hikayat Budak pening ni?
blog biru putih yang kemas, tak semak.... tak perlu tunggu loading lama2 bila blogwalking...
memang blog yang wajib edohayra bukak kalo nak blogwalking...

2. hobi korang waktu lapang?
sekarang ni hobi edohayra tengok anime... pagi petang siang malam tengok anime... dalam fon penuh dengan anime..... dalam lrt tengok anime, dalam bas tengok anime....

3. ciri2 pasangan ideal?
ni soalan klise... nak tau,,,, baca novel2 Nurul Syahida....

4. tetiba korang dapat duit sebanyak RM5juta. apa yg korang akan buat dengan duit tu?
edohayra ni boros... bawak mak ayah pi mekah, dan beli segala barang keperluan...
haaaaa dah nampak keborosan kat situ kannnn

5. siapa yang selalu jadi ikutan/rujukan korang dalam dunia blog?
aku tak rujuk sapa2 hahahah... betapa sombongnya statement tu.... tapi rasanya betoi kot... tak rujuk sapa2... redah je...

6. warna kegemaran dan kenapa?
of cos la hitam + putih = grey... tatau kenapa.... tapi rasa macam kaler ni je kot yang sesuai dengan aku huh... sebab boleh masuk dengan semua kaler kot...

7. describe diri anda?
aku tak suka menyusahkan orang dan sebaliknya...
aku tak percaya sapa2..
aku tak suka bercakap..
aku suka observe orang...

8. berapakah berat badan korang sekarang? (tak de paksaan untuk jawab, just nk tahu korang berani jawab dengan jujur or tak dgn soalan ni)
berat aku sekarang > berat aku dulu hahahahaha

9. bnda yg paling tak suka bila blogwalking?
buka blog orang tu, loading lama nak mampus sebab berat dengan widget ntah-apa-apa...
dan ada pulak lagu jiwang-karat-mendayu yang tak boleh nak stop atau pause =="

10. perkara yg paling nakal yg korang pernah buat?
heh apa ek??? tak dapat nak berpikir la sekarang huhu

11. perkara yg boleh membuatkan korang menangis?
tengok anime >,<

kena buat soalan balik....

1. penulis kegemaran korang
2. hobi korang
3. kalo jumpa penghibur jalanan kat Jalan Masjid India, apa korang buat?
4. pantai atau sungai... sebab?
5. warna kegemaran korang?
6. qoute kegemaran?
7. anime/movie/drama kegemaran? sebab?
8. matlamat utama dalam hidup?
9.band indie kegemaran? sebab?
10. kritikan/kutukan membina untuk blog edohayra
11. macam mana boleh kenal edohayra? =="

p/s: jawab soalan dalam 2-3 minit je
buat soalan dekat dua jam... siap boleh tengok anime dulu... konon nak cari ilham..

aku tag semua follower blog aku,..
termasuk Pha Is hihihi

jemput jawab dan drop the link dekat komen >,<


*ada org cakap soalan aku boring + skema....
aku pon rasa macam tu
tapi......
suka ati aku la...
blog aku kannnn


yang betolnya, aku tatau nak tanya apa =="