Kawan-kawan =D

Sunday, 20 April 2014

Novel Review : Saya Tunggu Awak

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..

Ok kali ni aku nak wat review novel Bonda Nor - Saya Tunggu Awak

Gambar ihsan Google


Novel ni baca tahun lepas, rasanya aku siap janji dengan Bonda Nor..
Janji konon nak buat review..
Tapi macam ada je halangan...

Kadang2 terlupa..
Bila teringat, ada pulak keja lain nak buat..

Dan malam ni baru sempat..

Saya Tunggu Awak ni cita pasal seorang wanita yang dah berkahwin dan dia berusaha sesungguh hati nak pertahankan runah tangga dia..

Aku memang adore Ustazah Hanna ni.. Ustazah ni sorang lecturer yang mengajar student master.. And of coz la student2 dia, banyak yang dah keja, yang lagi tua dari dia kan...
Dan ditakdirkan ada sorang student ustazah ni memang sangat handsome, kaya, dan macam2 lagi la..
Senang cita, memang perfect la.. Rafiq nama dia.. Rafiq ni ada masalah rumah tangga dan dia terberkenan pulak dekat Ustazah Hanna...
So kat sini la kita nampak macam mana hebatnya Ustazah Hanna ni nak pertahankan rumah tangga dia..

Aku memang sarankan pakat2 baca novel ni sebab macam2 benda kita boleh dapat..
Cara2 mendidik anak
Adab menuntut ilmu
Adab dengan guru

Jom la ramai2 baca...
Tak rugi pon.. Serius..