Kawan-kawan =D

Tuesday, 11 February 2014

Sunathon (WC) @ RPHK Klang

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum....

Alkisahnya, malam kemarin, ada hamba Allah kol aku sambil menangis2...
Mak aiii, cuak giler aku....

Lepas sembang2, sedih dia pon dah hilang...
Air mata pon dah kering kot, dia boleh pulak marah aku....
Sebab aku tak update lagi pasal sunathon..

Amboiiii kauuu, marah aku pulak..
Tapi yela, aku mengaku memang aku salah pon...
Benda dah lapuk sangat dah......

...................................................................................................................................................................

Ni first event aku p under Weekenders Club..
Mula2 tu cuak jugak, sebab dah la 1st event, sorang2 pulak tu kan..

Tapi wat kering ja, tumpang sorang akak neh..
Didi nama dia dan dia sangat baikkk..

Sanggup dia pusing Bangsar tu semata nak cari kolej aku..
Padahal boleh je aku p tunggu kat Lrt Bangsar..
Tapi dia cakap dia nak amik kat kolej..
Memang sangat terhutang budi dengan Didi neh...

Then, kitorang tunggu lagi dua orang yang nak tumpang Didi..
Fatin dengan Mazni...

Time dalam keta, satu soalan yang aku ingat sampai sekarang..
Bila diorang tau aku dari Kedah, Fatin tanya...
"Kat Kedah ada padi lagi tak?"
Aku terkedu....
Tak penah terlintas ada orang akan tanya soalan macam tu kat aku....

Kitorang sampai Rumah Penyayang Hembusan Kasturi, Klang..

Dan....

Biarla gambar pulak yang cerita......


















Most of the gambar kredit tu Weekenders Club..