Kawan-kawan =D

Sunday, 14 December 2014

#OhhSome Fest @ Avenue K Mall

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ


Assalamualaikum..

Seperti yang tertera di atas..

Tadi lepas kelas aku pi jenguk sat..
Bukan sat, lama jugak la aku kat situ..

#OhhSome Fest ni singkatan kepada Ohh Social Media Festival
Dah namanya social media kan, most of them are youtubers..

Kalo on stage, ada Elizabeth Tan, iAmNeeta, Narmi, Jinnyboy dan ramai lagi la

Ada macam2 kat sini
Performance, talks, bazaar

Maklumat lanjut, boleh tengok kat SINI

Tadi aku tak jenguk pun performance, talks semua tu
Aku pusing2 kat booth ja

Most of them jual hasil karya sendiri
Doodle, tshirt, poskad, rantai


kalo mata korang power, cari Ernest Ng  
hehe







Yang kat bawah ni, pameran Art by Children, for Children by Nippon Paint
Pameran ni sebelah OhhSome Fest je




Kanak2 yang terlibat adalah dari Rumah Juara, Rumah Kasih Harmoni, dan Gurpuri Foundation.










Kat situ, korang akan dapat dua keping kad bentuk love macam kat atas tu
Then pilih dua art yang korang suka dan komen =D
Oleh sebab kad tu quite besar, dan tulisan aku kecik
Macam2 aku boleh melalut kat atas tu, saja nak penuhkan kad
Art yang aku komen tu, satu dilukis oleh adik umur 17tahun
Lagi satu adik umur 10tahun

Actually semua cantik, tatau nak pilih yang mana


Dan ni barang2 yang ikot aku balik

 Tote bag yang dapat free lepas like fanpage diorang
"Tour Directions"

Merchandise from #kendylife
Ada zine sulung karya Kendy, ada poster dan poskad

Kendy ni sumpah peramah
Dan time aku tengah beli ni, dia tengah diinterview by someone
yang tengah mencari artis untuk syarikat beliau




Button badge satu
Doodle heart tu percuma
Dan dairy milk hadiah lucky draw


Dan planner karya Cherane Christopher


Menapak pulang sambil marah kat diri sendiri sebab banyak barang yang ikot aku balik
*sigh

Aku tak plan nak beli apa2 pun
Plan nak pusing2 tengok2 ja lol
Naseb baik bawak duit kurang, kalo bawak lebih, maka lebihlah barang2 yang mengekor aku balik


No comments:

Post a Comment