Kawan-kawan =D

Thursday, 9 October 2014

The Liebster Award

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..






The Liebster Award is nominated to blogger whose followers are lower than 500. Well, looks like I fit in this category very well. Then blogger who being nominated this award has to follow the rules given. Those are:
  1. Mention the person who nominated you with a link to their blog.
  2. Answer the 11 questions asked.
  3. Nominate 11 other bloggers with smaller followers but with lots of potential.
  4. Create 11 of your own questions for them to answer.
  5. Notify your nominee.

......................................................................................................................................................................................


Bukak je emel, nampak ada komen dari ezelovesse7en "By the way, sekali lagi anda di tag."

I am like "whatt???  This kind of award againnn????"

Haha tapi jangan risau, edohayra suka je orang tag dia banyak2..

So soalan2 yang aku dapat'


  • Suka blogwalking? 
  •   suka je kalo aku ada byk masa lapang


  • Berapa kerap update blog?
  •    tersangat2 jarang sebab edohayra ni pemalas+tatau-nak-tulis-apa+malas-nak- menaip+tadak-masa


  • Selalu buat autopublish entri atau publish on the spot?
  •    publish on the spot je


  • Laman web kegemaran?
  •    kissmanga
       chia-anime
       bukan kegemaran sgt la tp stiap minggu mmg bukak


  • Prefer duduk rumah atau keluar lepak?
  •    kalo kat kedah, aku dduk umah
       kalo kat kl, aku slalu keluar


  • Mana satu penting? Tidur atau makan?
  •    tidur mampu hilangkan lapar tapi makan tak mampu hilangkan mengantuk
       so tidur lagi penting


  • Adakah anda introvert atau ekstrovert?
  •    introvert, ekstrovert?
       first time i dengar


  • Berapa saiz screen laptop anda?
  •    setelah diukur dengan jari, 14inci kot


  • Game kegemaran?
  •    hakikatnya edohayra jarang main game


  • Suka cerita hantu?
  •    hate it


  • Pernah nampak hantu?
  •    muncul depan mata xpenah
       kelibat selalu je nampak


    Aku tak mampu nak tag sapa2 pon
    Aku tak mampu nak buat 11 Q's


    So officially aku dah langgar segala rule yang ada
    Gomen, otak tak mampu nak berfikir sekarang


    No comments:

    Post a Comment