Kawan-kawan =D

Saturday, 14 June 2014

Dream

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum...




Dream..
Bagi aku, dream ni merupakan cita2 kau yang paling besar, cita2 yang memang hebat la, cita2 kau yang paling havoc la..
Dream ni bukan sekadar satu mimpi dalam tidur, yang bila kau terjaga, kau sendiri dah lupa apa mimpi kau..
Dream ni bukan sekadar satu cita2 yang kau usaha dan capai, dan ok aku dah capai cita2 aku..
No, it's not that..
Bagi aku, dream ni satu cita2 yang infiniti... Yang memang kau akan usaha gila2 punya, buat everything yang kau mampu, sampai cita2 kau tercapai dan kau akan keep on improve benda tu dari semasa ke semasa..
Dream ni satu benda yang no matter what, aku kena jugak capai benda tu..

Tu definisi dream bagi aku...


Actually aku ada dream..
Dream yang sememangnya aku takkan mampu capai kalo aku sorang2..
Aku ada suarakan dekat sorang kawan ni, tapi dia macam still tak dapat nak bayang aku punya dream tu :3
I'll try again later

4 comments:

  1. i have many dreams !!!! haha...this video is s0 meaningful but s0metimes funny ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, they are funny tapi msg tu smpai =D

      Delete
  2. me too. kalau boleh dream tu nak dicapai dalam realiti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kan?? no matter what, nk capai jugak dream tu

      Delete