Kawan-kawan =D

Wednesday, 11 June 2014

Adik Baru, Kawan Baru...

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum...

Actually aku tatau pon nak cita apa pasal dating ni kan..
Ni first time kitorang jumpa..
Kenal dekat group usrah dekat whatsapp..

Adik ni muda lagi..
Baru 19tahun katanya..
Aku ni dah macam "ya Allah, tua dah aku ni rupanya"
Terpaksa la bahasakan diri ni akak..

Walaupon baru jumpa, rasa macam selesa sangat dengan dia
Tatau kenapa..
Sebelum ni pon penah je jumpa dengan orang lain..
Tapi perasaan tu tak sama..

Tatau la perasaan aku ke apa..
Tapi aku macam boleh rasa dia punya keikhlasan nak dekat dengan aku..
Sumpah terharu sangat..
Rasa macam nak peluk2 je dia..
Tamau lepas... Hahaha over...

Kitorang jumpa pon kejap je..
Teman pegi beli kasut dekat Sogo..
Pegi makan dan balik...

Owh aku tak balik...
Aku terus ke CAF...

Haaaa ni la adik tu..
Bila tengok gambar ni, aku rasa sedikit muda..
Sebab aku pendek..

Kepada yang berkenaan, terima kasih banyak2 =D
InsyaAllah nanti kita jumpa lagi
Anda orang pertama yang tak tanya "ehh akak dah kawen ek?"
Selalunya bila nampak cincin kat jari, orang akan tanya..


4 comments:

  1. pewittt...dah ada adik la..hahahaha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hihihi adik tu memang comel pon...

      akak add tak approve pon -,-"

      Delete