Kawan-kawan =D

Tuesday, 18 March 2014

Pizza Rally (WC) @ RBNS

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum...

Ok update pasal Weekenders Club (WC) lagi...
Rajin pulak aku sekarang ni..
Selalu je join diorang..

Sebab aku suka diorang punya environment..
Alhamdulillah iktilat terjaga..
Walaupon semuanya keja hebat2, tapi sikit pon tak sombong..

Dan walaupon setiap kali event, mesti ada je newbies yang datang..
Tapi aku tak penah lagi nampak atau rasa disisihkan..


Event tu ari sabtu ari tu..
Event kali ni kat Rumah Bakti Nur Syaheerah..
Kitorang wat pizza..
Mula2 tu, wat ala2 sukaneka sikit..
Sebagai tiket untuk adik2 tu dapatkan menu..

Ok aku malas nak menaip sebenarnya...
So tengok gambar je la hahaha











































p/s: event ni, ada sorang tu adik artis.. time nak balik, adik2 pakat kerumun dia sebab nak minta autograf la, amik gambar la..
hahaha tu baru jumpa adik, kalo jumpa tuan punya badan, tatau la...
tapi dia layan je hahaha...

kalo rajin, cari la hamba Allah tu dalam gambar hahaha

Suma gambar kredit to page WC

2 comments:

  1. sahkan nak cari adik artis, patung nak teka edohayra yang mana pun x dapat, hehehe

    ReplyDelete