Kawan-kawan =D

Tuesday, 23 July 2013

Sesi Promosi

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..

Ari ni aku tamau cakap panjang2..
Aku nak jadi promoter pulak..

Jom ramai2 join Kelab Blogger Belia 




Antara kelebihan yang kita dapat
-boleh rapatkan lagi silaturrahim antara blogger
-boleh kenal lebih ramai blogger yang ada di Malaysia neh
-boleh kongsi tips berguna buat newbies kan
-dan macam2 lagi la kan






Lagi satu aku nak promot..



Sapa yang berminat, KLIK SINI

Kalo nak bagitau aku pon boleh je..

Wednesday, 3 July 2013

GA Ramadhan

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..


Arini aku tamau cakap panjang2.. (malas nak tulis huh)

Aku just nak inform AbgFeroz da organize satu GA..

So jom pakat2 join..

Sama2 kita meriahkan GA sempena Ramadhan neh..

Giveaway Ramadhan by JiwarOsak