Kawan-kawan =D

Sunday, 24 February 2013

Dengki Kat Aku Ke?

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..

Haa tengok tajuk pon tau, aku tak puas ati..
Pendam perasaan dari tadi lagi..
Padahal benda kecik ja pon..
Tapi aku tetap tak puas ati..
Geram giler dowh..
Husni Izzati, sila sabar..
Inhale, exhale, inhale, exhale..


Alkisahnya macam ni..

Tadi kitorang satu family p umah bapak sedara aku
Bila sampai je, adik apar dia ada.. Tengah tengok Tv..
Aku pon dok kat dapur je la..

Tepat jam 7, aha berkumandangla lagu tema Boboiboy..
Dengan bersemangatnya, aku p dok tercangak depan Tv ahak ahak
Tak sampai 5 minit, dia tukaq channel..
TV1, TV2, NTV7, *TV dan patah balik ke TV1..
Dalam hati, 'owh, dia nak tengok cita ni kot..'

Dengan rasa kecewa, aku beransur ke dapur..
Bila aku pusing tengok dia, dia tengah baca paper..
Huh =='

Der, ko dengki kat aku ke apa?
Aku ni punya la respect ko, tak boleh ke ko respect aku balik?





~Bila mesej tak dibalas,
~Bila blog lama tak update
~Bila notify FB pending berlambak2
~Bila aku hanya berkepit dengan novel dan komik
Tandanya, mood anti-gajet aku dah kembali..
Time tu, gajet macam tadak makna untuk aku..





No comments:

Post a Comment