Kawan-kawan =D

Sunday, 6 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..



I am proudly from KEDAH haha

Bangga beb jadi budak Kedah..
Nak tau kenapa Kedah best??

-Makanan murah, barang2 pon murah
-Kampung2 yang cantik sebab boleh dikatakan suma kampung da sawah padi termasuklah kampung aku
- Tapi aku paling bangga dengan Kedah kerana bahasa percakapan nya..
- Bagi aku, memang loghat Kedah paling best haha
Betoi dak Apit??

Aku tag Makcik Imantizz..
Orang Kedah jugak..

Peace XD


50 comments:

  1. dr segmen sama..follow sini dh ^^

    ReplyDelete
  2. Saya terbang dari Selangor Ke kedah tauuu !

    http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;)salam ukhuwah.

    ReplyDelete
  4. dari segmen same
    follow kayy
    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  7. yong dri bumi allah
    mai la dtg perok
    yong dh nambah mike

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  8. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  9. hai singgah sini. Dari segmen sama. sy dari Sabah.Slm kenal..
    http://www.kisahemasputih.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  10. http://hanumsahaja-26.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html 89FOLLOW

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  12. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di senja hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. orang perlis mai terjah blog jiran utara salam kenal dari saya :D

    http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  14. terbang dari Terengganu. teringin nak pergi main sawah~ done follow sini.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  15. weeeeee.... terbang dari terengganu ke kedah! seronoknya di kedah! pernah pergi sekali je dulu masa hantar kak belajar.. huhu... ok, done folow sini.. ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. jom join GA ni..

    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen folow dari perak hihi

    http://sheda-ucu.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  18. blogwalking here n done follow your blog.hope you follow me back tq

    http://bee-shawal.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Blogger Johor datang ke Kedah,
    Membawa hajat sebesar gunung,
    Terjah pun sudah follow pun sudah,
    Harapkan tuan hamba kembali berkunjung.

    http://www.irwanalessatyme.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. jalan jalan dari Terengganu. follow sini.Meh la makan keropok Terengganu.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  21. dr segmen sama.. done follow u dear.. ^__~ [ Sabah ]

    http://zyra1121.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  22. dr segmen sama.. done follow u dear.. ^__~ [ Sabah ]

    http://zyra1121.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  23. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  24. blogger selangor dtg terjah blogger kedah. hai ! salam perkenalan. awat comey benar blog ni? already follow u ! jom dtg blog comot niera :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Kedah plak. Entry yng menarik...kedah memang murah makannnyer...

    Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  26. blogger dari KEDAH datang singgah n follow..dari segmen yang sama...
    http://dayahzul92.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  27. Dari Ngeri sembilan datang ke kedah , Harap Kedah sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  28. Follower ke 101 :)

    I'm a blogger from Kel. Hikhik.
    Happy Blogging :D

    http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  29. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  30. Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  31. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  32. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  33. salam dari blogger KELANTAN...

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  34. #104 dah follow awk.. nice blog ni.. nnt maila follow balik yer.. :D

    ReplyDelete
  35. hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

    http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  36. done follow...follow la kite balik ye.. :)


    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  37. salam kenal..singgah dari segmen yang sama :)

    http://blueicebutterfly.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  38. salam kenal..
    i follow dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog ciksu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    ReplyDelete
  39. hai ! Mailey datang melawat ! dari segmen yang same ! jum singgah ! ohh ya follow done ! !

    http://www.maileyjayley.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  40. hi . im blogger from kluang, johor .
    salam kenal and feel free to visit me back . done following here ! XD

    http://bungajauh.blogspot.com

    tengss !

    ReplyDelete
  41. blogger melaka dtg melawat ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  42. dtg dari segmen sama..selamat berkenalan ye...^__^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  43. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blig saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  44. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  45. Salam..
    Dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog saya
    dari pahang :D

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    p/s : dah follow sini :D

    ReplyDelete
  46. datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  47. Follower awak ke 115 :)

    Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  48. salam....jenjalan....slamat kenal ya...

    ReplyDelete
  49. done follow sni..jom follow ecah pulak.

    ReplyDelete