Kawan-kawan =D

Saturday, 24 November 2012

First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..

klik banner kalo nak join

Sapa kenal Muezangelo?
Abang Cik Nisa Kay kita neh hehe

Ni 1st GA beliau, dan aku relakan diri aku join =D

Syarat2 nya senang je.. 


#1.
buat satu entry bertajuk First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin atau Fisrt Giveaway by Meuzangelo (kalau rasa yang first tu panjang sangat tajuk dia).

#2.
dalam entry ringkas korang tu sila sertakan sekali banner untuk giveaway ni. jangan lupa letakkan sekali link ke entry ini.

#3.
letakkan banner sponsor berserta link dorang untuk giveaway ni.

#4.
sila follow blog dan like facebook page senarai sponsor giveaway ni.

#5. 
last sekali, letakkan url entry korang tu kat bahagian comment entry ini sahaja.

*copy paste dari blog beliau


Senarai sponsor







Follow     Like









Follow












Thursday, 22 November 2012

Dating Again?

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..

Oyeah, lama giler aku tak update kan..

Almaklumlah, orang busy kan.. *busy la sangat =='

Ari Ahad lepas, aku dating lagi haha

But with different people

And one more thing, suma date aku, pompuan okey

Tujuan utama kitorang date ari tu

The only reason kitorang date ari tu

Bagi aku, cita ni best
Environment cantik, permandangan cantik
Storyline pon ok
And Beto sangat sweet hihi
Istanbul sangat best

Dan berlaku la satu insiden yang memalukan aku haha
Jatuh depan public
Okey, serius malu kot

Aku pulak SPRAINED
Haha jadi si capik versi pompuan

Tapi sempat je lagi kitorang jalan kat Titi Semeling

Dapat MC dua ari

Bila p keja kemarin, suma pakat tanya

"Kaki dah ok?"
"Kaki kena pa Izzati?"
"Ang buat pa sampai sakit ni?"

Dan aku jawab
"Haha jatuh masa wat poco-poco kat Titi Semeling.."



p/s : esok da ujian saringan pembantu akauntan.. wish me luck ^,^