Kawan-kawan =D

Saturday, 24 November 2012

First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..

klik banner kalo nak join

Sapa kenal Muezangelo?
Abang Cik Nisa Kay kita neh hehe

Ni 1st GA beliau, dan aku relakan diri aku join =D

Syarat2 nya senang je.. 


#1.
buat satu entry bertajuk First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin atau Fisrt Giveaway by Meuzangelo (kalau rasa yang first tu panjang sangat tajuk dia).

#2.
dalam entry ringkas korang tu sila sertakan sekali banner untuk giveaway ni. jangan lupa letakkan sekali link ke entry ini.

#3.
letakkan banner sponsor berserta link dorang untuk giveaway ni.

#4.
sila follow blog dan like facebook page senarai sponsor giveaway ni.

#5. 
last sekali, letakkan url entry korang tu kat bahagian comment entry ini sahaja.

*copy paste dari blog beliau


Senarai sponsor







Follow     Like









Follow












4 comments:

  1. thanks join :)
    nnt senarai peserta saya update kemudian sbb nk verify sorang2 peserta :)

    ReplyDelete
  2. Salam..^^
    dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…
    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/fisrt-giveaway-by-meuzangelo.html

    ReplyDelete