Kawan-kawan =D

Sunday, 7 October 2012

Dating Yang Sangat2 Best..

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..

Letih, letih..
Haha letih berjalan, letih meronda, letih dating kmarin kan..

Sampai je kat VM, terus kitorang serbu beli tiket wayang..
Punya la lama kitorang pikir nak pilih movie..
Aku rasa abang jaga kaunter tu pon dah bengang ngan kami..
At last, kitorang tengok cita neh..




Then, kitorang p Tutti Fruiti.. Lapaq sangat2 dah..
Lbih kurang breakfast la ni..

Lepas isi perut, jalan2 jamu mata kat PC Expo kat situ..
Memang tujuan utama kitorang p tu sebab PC Expo tu..

Aku beli mouse, ink printer dengan 2.0 usb hub..
Date aku pon beli mouse, erm lagi satu aku tak ingat dia beli pa haha

Then, singgah Guardian sat, beli apa yg patot..

Dan makan lagi..
Kitorang ni keja makan ja..

Date aku mengidam nak pizza..
So kitorang serbu pizza..







Haha kenyang sampai petang..


Lepas tu, tengok wayang..
Movie yang sangat2 best..
Best yang tersangat-sangat 7x..
Ha punyala nak habaq cita tu best kan..

Sebelom balik, kitorang singgah Hasani..

Aku beli novel ni..



Dan ni untuk adik aku..



Erm begitulah sedikit sebanyak detik2 dating aku..

Kepada date aku, thanx a lot..
It was a wonderful moment..


p/s: ada sapa2 nak teka sapa date aku?? hehe

No comments:

Post a Comment