Kawan-kawan =D

Sunday, 28 October 2012

Cekelat Awek ;p

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..

Lutfil Hadi..


Tadi aku p kenduri kawen umah sedara aku..

Lepas makan, kitorang sembang2 sat..

Tiba2 Hadi mai tanya, "sapa nak cekelat (gula2) pompuan?"
'Cekelat pompuan?'
"Mai sini, Ati nak..
Aku ni pantang dengaq cekelat, laju ja nak..
Padahal aku tak makan pon..
Dia pon bagi kat aku sambil kata, "nah, cekelat awek.."



Cekelat awek..

Haha pandai je budak ni bagi gelaran..
Actually ni 1st time aku tengok gula2 neh haha





Currently listen to The Insider - Bunkface

2 comments:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihttp://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena datang nak jemput join GA blog Niena .. Jom join , lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete