Kawan-kawan =D

Saturday, 23 June 2012

Segmen : My BFF

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ
Assalamualaikum..



Dah nampak banner yang ditampal kat neh?
Hah ada orang tag aku ntok join segmen neh..
Nak tau sapa??
Sapa lagi, Kak Zakiah la haha..

Gmbar ni waktu Japanese Culture Carnival kt sekolah..
Saja syok2 nak try pakai kimono la kan..
Berlagak nak jadi minah Jepun sat haha

Ok, BFF aku neh nama SITI ZAKIAH (ingat ang sorang ja bleh letak nama aku besaq2??) haha

Aku start kenai Kak Zakiah neh waktu dia mai sambong form six kat sekolah aku..
Sebelum tu,  dia sekolah teknik..
Oleh sebab aku neh tak suka budak baru, so aku tak tegur dia haha..
Sebab tu la dia ingat aku neh sombong, garang, etc..
Tapi aku tak kisah pon..

Kitorang start rapat time kitorang p XPDC Berbasikal Jelajah Kedah.. Memang XPDC tu yang rapatkan kami sebab kami berdua ja time tu.. P mana pon sama2 hehe..

Aku dengan Kak Zakiah ni memang berbeza giler la sebab Kak Zakiah neh penyabar giler kot.. Ang buat la apa pon kat dia, dia takkan marah punya hihi.. Aku pulak tak boleh nak bersabar lama2..

Kak Zakiah ni minat lagu nasyid.. Aku pulak suka lagu indie.. So skang neh aku tengah berusaha nak menarik Kak Zakiah ntok minat indie gak.. Actually dalam diam pon, Kak Zakiah tengah tarik aku ntok minat nasyid huhu..

Aku ngan Kak Zakiah suka anime.. Sebab tu la kitorang semangat sangat nak try pakai kimono..

Rutin harian kami kat hostel, dok wat sesi luahan perasaan sambil dok tengok bintang, buka lagu indie kuat2 haha..
Bila dengar ja moto pakcik guard round hostel, berterabur aku ngan Kak Zakiah lari masuk bilik study.. Malu la kalo pakcik guard nampak kami dengan baju tidor ja haha..

Angan2 kami : Nak p blajaq kat Unimas..
Tolong doakan supaya kami ditawarkan belajar kat situ.. Amin..

Nak tag.. Rochelle


That's all..


9 comments:

  1. eh hai ! thanks join tau !! BFF awak pon join kan..? pakia kimono jugak...wee ~

    nway, Good Luck! =)

    ReplyDelete
  2. haha mmg pon.. sy pon dpt tau psal segmen ni dr dia..

    ReplyDelete
  3. cun hg edit gambar....i like!!! haha

    ReplyDelete
  4. haha of coz..
    asalkan ada krtun kliling dia

    ReplyDelete
  5. pttla gmbr same..BFF same2 blogger..hihihi.all the best u'olls :) dtg dr segmen same!

    ReplyDelete
  6. jmpt join segmen nur..da hadiah taw
    ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-vs-reader.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen sama http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  8. http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    saya join jugak
    good luck ok
    btw, saya follow sini

    ReplyDelete
  9. donefolo maaf lmbt bw

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete