Kawan-kawan =D

Friday, 20 January 2012

Entry Khas Buat Dhuha Hisham

?ِ?ْ?ِ ???ّ?ِ ???َّ?ْ?َ?ِ ???َّ?ِ?ْ?ِ
???َّ??َ?ُ ?َ?َ?ْ?ُ?ْ ?َ?َ?ْ?َ?ُ ????ِ ?َ?َ?َ?َ??ُ?ُ

Entry ni khas buat insan yang bernama Nur Wadhuha..
Sebab  beliau selalu melayan aku yang sedikit mengada-ngada dan terhegeh-hegeh dok suroh dia lukis  kat aku..
So berbanyak-banyak penghargaan dan jutaan terima kasih kepada Nur Wadhuha..
Ni antara hasil karya beliau yang diberikan kepada aku..
 Gambar ni aku amik kat FB dia.. Dia tag aku dekat gambar pompuan yang duduk atas kerusi tu.. Waa seksinya aku  *^^
Tapi aku sangat suka gambaq tu..

Actually aku sedikit takut nak tengok gambar ni sebab mata dia menakutkan huhu









design tshirt kelas kitorang


Hanya ni yang aku mampu pamerkan.. tak boleh nak upload banyak gambar sebab tenet sangat slow..
kalo korang nak tengok lagi karya dia, korang boleh terjah blog dan FB beliau..



That's all..
Currently listen to Sahabat Selamanya - Padi

1 comment:

  1. Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

    ReplyDelete